Ľubomír Višňovský na MS nepôjde

18.01.2013 Bratislava

Bratislava 18. januára (TASR) - Skúsený hokejový obranca Ľubomír Višňovský v piatkovom online rozhovore pre denník Plus 1 deň uviedol, že na tohtoročných MS nebude reprezentovať Slovensko. Zvažuje však štart na ZOH 2014 v ruskom Soči.

"Tento rok určite nie. Budem sa rozhodovať, či pôjdem budúci rok na olympiádu," odpovedal Višňovský na otázku, či bude hájiť dres strieborného tímu z vlaňajších MS aj na tohtoročnom šampionáte.

"Višňa" obliekajúci počas výluky zámorskej NHL dres bratislavského Slovana nemohol nastúpiť v utorňajšom zápase KHL na ľade Levu Praha. Vedenie súťaže mu totiž zamietlo jeho kontrakt so Slovanom do konca tejto sezóny a musí sa hlásiť v New Yorku Islanders, ktorý je jeho zamestnávateľom.

Hráč pridal aktuálne informácie v medializovanej "kauze": "Zatiaľ ostávam, ale určite sa vrátim do Islanders, musím si dokončiť zmluvu. Teraz som tu najmä kvôli rodinným problémom. Akonáhle sa doriešia, vraciam sa za more. Bude mi veľmi ľúto za Slovanom a za neskutočnou atmosférou na zimáku. Takú som nezažil ani v NHL," dodal Višňovský.
 

Vyberte región